Neviděli jste nehodu? Policie hledá svědky

Neviděli jste nehodu? Policie hledá svědky
ilustrační foto
Další fotky: 
Neviděli jste nehodu? Policie hledá svědky

Včera, 10. ledna 2017 krátce před půl třetí odpoledne, došlo na komunikaci ve směru z Chválkovic na Samotíšky k dopravní nehodě osobního vozidla Ford Focus, které řídila 39letá řidička. Ve vozidle cestovala sama. Policisté hledají svědky nehody.

"Z prvotního šetření vyplývá, že osobní vozidlo na přímém úseku vozovky, z prozatím přesně nezjištěných příčin přejelo do protisměru, následně vlevo mimo komunikaci, kde čelně narazilo do stromu. Při nehodě došlo ke zranění řidičky. Dechová zkouška nemohla být u řidičky vzhledem k jejímu zranění provedena, byl nařízen odběr krve v nemocnici," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Hmotná škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 50 000 korun. Komunikace byla po dobu šetření nehody a odstraňování jejich následků uzavřena. Nehodou se nadále zabývají policisté Dopravního inspektorátu Olomouc a veškeré okolnosti a souvislosti zjišťují.

"K objasnění příčin a okolností této dopravní nehody se obracíme s prosbou o pomoc na občany, kteří byli přímými svědky této nehody, aby se se svým svědectvím přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251," dodala mluvčí. (red)

Foto: PČR

Komentáře

Bez svědků si ano neuprdnou.

Poslat nový komentář