Znáte tohoto muže? Hledá ho policie

Znáte tohoto muže? Hledá ho policie
ilustrační foto
Další fotky: 
Znáte tohoto muže? Hledá ho policie
Znáte tohoto muže? Hledá ho policie

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého muže, který se pokusil prostřednictvím jednoho z olomouckých bankomatů vybrat finanční hotovost pomocí odcizené platební karty.

Ke krádeži došlo 23. 4. 2017 v jednom z olomouckých barů, kdy někdo neznámý odcizil kabelku, ve které se kromě mobilního telefonu nacházely také peněženky dvou poškozených žen. Ty v nich, kromě jiného, měly i platební karty. Na jednu z nich se zatím neznámý muž pokusil vybrat peníze. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Z bankomatu se podařilo získat fotografie neznámého muže, který se na odcizenou platební kartu pokusil vybrat peníze.

„Pokud by někdo z občanů muže z přiložených fotografií poznal nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně nebo telefonicky na adrese Smetanova 14, Olomouc, tel. 974 766 711, nebo kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," uvedla policejní mlvčí Irena Urbánková. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář