Za dobrou muzikou vyrazte do olomouckého „Účka“

Za dobrou muzikou vyrazte do olomouckého „Účka“
ilustrační foto

Olomoucký U-klub má jarní měsíce opravdu našláplé. Mimo kapel Mňága a Žďorp či Radůza se zde představí Tři sestry, Horkýže Slíže a další skvělí muzikanti.

Velká show se chystá na 27. února, kdy bude z pódia znít slovenština kapel DESmod a IMT Smile. Dvanáctého března vystoupí valašskomeziříčská kapela Mňága a Žďorp. Ve čtvrtek 20. března do Účka přiveze novou desku i písničkářka Radůza s kapelou složenou ze skvělých muzikantů. O den později pak klub čeká pořádný večírek v režii Tří sester. Monkey Business přijedou 26. března. Šestého dubna přijedou bratři Ebenové, 16. dubna Jiří Schmitzer a 24. dubna Horkýže Slíže. Pokud vám srdce plane pro Ondřeje Brzobohatého, k vidění a slyšení bude 14. května spolu s Terezou Černochovou. V sobotu 17. května uzavře sezonu mladá slovenská kapela The Paranoid.

Vstupenky se prodávají v radničním infocentru, na baru U klubu, v Inon stop v Infocentru ČD ve vestibulu Hl. nádraží Olomouc, nebo přímo před akcí. Online jsou k dostání v síti SMSticket a Ticketstream. (ber)

Ilustrační foto internet

 

Poslat nový komentář