Prostějovské divadlo odkládá Shylocka. Jan Tříska měl autonehodu

Prostějovské divadlo odkládá Shylocka. Jan Tříska měl autonehodu
ilustrační foto cl-kultura

 

 

 

Představení Shylock pražského Divadla Na Jezerce s Janem Třískou v titulní roli, které se v Městském divadle v Prostějově mělo uskutečnit 26. května v 19 hodin, se odkládá na neurčito. Jan Tříska měl v neděli v Los Angeles autonehodu, která v současné době znemožňuje jeho spolupráci s oblíbeným pražským divadlem.

„Hru Shylock budeme realizovat v náhradním termínu ještě v tomto roce. Jsme z toho zaskočeni, na přípravách intenzivně delší dobu pracujeme. Bylo zajištěno šestadvacet představení na Jezerce a na zájezdech po celé ČR do konce června. Ale hlavní pro nás je, že Jan Tříska nebyl zraněn s trvalými následky. Přejeme mu co nejkratší dobu rekonvalescence a brzké zotavení,“ napsal do prostějovského divadla principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský. Ke sdělení připojil také osobní dopis nešťastného Jana Třísky a lékařskou zprávu.

„Vstupenky na Shylocka jsme začali prodávat tento týden. Představení v této chvíli rušíme a lidem vrátíme peníze. Prosíme je, aby vstupenky vrátili do konce dubna. Jakmile s Divadlem Na Jezerce dohodneme nový termín, budeme představení propagovat obvyklým způsobem,“ informovala ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková.

Prostějov Janu Třískovi a jeho kolegům z Divadla Na Jezerce Janu Hrušínskému a Janu Kačerovi naposledy aplaudoval v říjnu 2007 za excelentní výkony v představení Kumšt. (eze)

Poslat nový komentář