Nechte se unést na vlně latinskoamerické muziky aneb oblíbený Latino festival se blíží!

Nechte se unést na vlně latinskoamerické muziky aneb oblíbený Latino festival se blíží!
ilustrační foto Latino festival

Milovníci a fanoušci latinskoamerické hudby, tance a kultury pozor – Urbano latino fest je tu! Populární hudebně-taneční festival se po roce opět vrací do Olomouce a bude stát za to. Kdy? V pátek 4. května 2018! Kde? V S-Klubu! Právě tady pro vás bude připraven ten nejlepší hudební a taneční program!

Jako každý rok uvidíme světové hudebníky a tanečníky. “Na festivalu zahraje žhavou latino muziku top Dj 1Love a těšit se můžete na hudební skupinu z poloviny zastoupenou hispánskými muzikanty Chilli Papas band nebo na Mario Lopez Dance company – taneční skupinu, která vám svými tanečními kreacemi zaručeně vyrazí dech,” říká za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Pro začátečníky i pokročilé jsou připraveny také zábavné taneční semináře, díky kterým budete ovládat základní kroky salsy, bachaty či merengue. Představí se i Taneční Studio Tomáše Komendy a za mixážním pultem uvidíme a hlavně uslyšíme temperamentního kubánského Dj Lazara!

Nebojte, není potřeba znát kroky ani dorazit v páru, stačí přijít a užít si skvělý večer, na který dlouho nezapomenete! Vstupenky kupujte na www.smsticket.cz nebo v Bowland bowling center v Galerii Šantovka za 200 Kč, na místě pak budou k dipozici za 250 Kč. K mání jsou i VIP vstupenky zahrnující vstup do partnerské zóny s občerstvením a možností setkat se s účinkujícími! (red)

Poslat nový komentář