Pozor! Oblíbený Restaurant Day již zítra!

Pozor! Oblíbený Restaurant Day již zítra!
ilustrační foto archiv Restaurant Day Prostějov

Oblíbený Restaurant Day našel své příznivce i v našem městě. Jste-li zdatnými labužníky, vězte, že májový restaurant je na dohled. Uskuteční se již zítra, 21. května od 11 hodin na zahrádce Národního domu v Prostějově.

"Těšit se můžete na marmelády, pivo, limo, paštiky, kváskovy chléb, cupcakess, veganské bezlepkové sladkosti, paellu, tortily, koktejly z vína a sherry. Prostějovská firma Green Tree nabídne čokoládové tyčinky, škvarkovou pomazánku, pralinky, cibulády a čokopovidláky. V nabídce naleznete i guláše, šlehačkové zákusky, polévkový bar, nakládané sýry, grilované holloumi ( což je vynikající sýr), domácí čerstvý sýr, domácí jogurty, domácí ořechový likér a víno, slivovici," vypočítali organizátoři.

Milovníci zdravé výživy zcela jistě ocení Raw mangové košíčky, špenátové koláče, staročeský jahelník, bramborový salát s kešu majonézou, luštěninové karbanátky, luštěninové směsi a nejrůznější pochutinky a pamlsky, vše bez cukru, laktózy, lepku.

Další laskominy najdete na FB Restaurant Day Prostějov, kam kuchaři a kuchařky posílají své obrázkové pozvánky.

Akci, kterou zaštítilo Zdravé město Prostějov, pořádá Okrašlovací spolek města Prostějova, Marky anglický lazárek a Martina Šponarová. (ber)

Poslat nový komentář