Petra Kvitová by se uživila i fotbalem!

Petra Kvitová by se uživila i fotbalem!
ilustrační foto FB Petra Kvitová

Letošní sezóna byla pro hráčku prostějovského klubu velmi obtížnou, hlavně po stránce mimosportovní. Na ní chce ale česká tenistka rychle zapomenout a zahájit přípravu na nový ročník. To se jí očividně za poslední týden rozhodně daří.

Zatímco ještě na začátku minulého týdne posílala na sociální sítě fotky ze své zasloužené dovolené, od pátku už je očividně zpátky v tréninkovém procesu. V pátek přidala první video, kde se svým kondičním trenérem Davidem Vydrou pilují fotbalové koníčky. A že jim to tedy šlo. Odkaz zde: https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/videos/1673931136004292/

Ještě lepší výkon připojila na sociální sítě v neděli kdy opět se svým kondičním trenérem předvedli jak se jim daří hlavičky v bazénu. Zvládli jich pomalu neuvěřitelných 53. Odkaz zde: 

https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/videos/1675935569137182/?h...

Na twitteru má neuvěřitelný ohlas fanoušků, že by se i na hřišti neztratila. Video jí okomentovala i Česká fotbalová reprezentace, „Smekáme klobouk,“ píší u videa zástupci týmu.

Jestli naše hráčka bude absolvovat v podobné náladě celou letošní přípravu, rozhodně se o její sportovní úspěchy v příštím roce nemusíme bát.

Jan Frehar

Poslat nový komentář