Prostějov se opět zapojil do národní putovní výstavy Má vlast cestami proměn

Prostějov se opět zapojil do národní putovní výstavy Má vlast cestami proměn
ilustrační foto

Putovní výstava Má vlast cestami proměn přináší svědectví o příznivých proměnách míst a sídel v krajině. Chátrající stavby a místa se mění v důstojné objekty s užitečnou náplní, veřejný prostor dostává novou tvář, sakrální objekty nacházejí svůj ztracený smysl a příroda se nadechuje k novému životu. V rámci 11. ročníku představuje trojici svých proměn.

„Výstava Má vlast cestami proměn, která se zastaví také v Prostějově, přináší svědectví o proměnách míst v místa upravená a užitečná. V našem případě půjde představení panelů, které informují o změnách - investičních akcích - na třech místech ve městě,“ říká náměstek primátora Jiří Rozehnal.

Lidé si tak na náměstí T. G. Masaryka budou moci v termínu od 16. 9 do 23. 9. 2019 prohlédnout řadu panelů, kde obce Olomouckého kraje, tedy i naše město, představují své proměny.

„Město Prostějov se do výstavy zapojilo trojicí proměn. Jedná se o nová workoutová hřiště, koupaliště Vrahovice a revitalizace náměstí Spojenců,“ uzavírá náměstek Rozehnal. (red)

Ilustrační foto: MMPv

Poslat nový komentář