Zapojte se do soutěže Cestovatelský fotodeník

Zapojte se do soutěže Cestovatelský fotodeník
Foto plakát

Principem soutěže je, aby účastníci cestovali po České republice a navštívili a vyfotografovali co nejvíce památek, které jsou do projektu začleněné. V Prostějově můžete zvěčnit radnici, zámek, Knížecí dům, Národní dům, kostel Povýšení sv. Kříže, Mariánský sloup, kostel sv. Jana Nepomuckého s klášterem, Galerii Špalíček, kostel Církve husitské a Muzeum a galerii. Soutěž trvá od 1. března 2023 do 31. srpna 2023.

Celkový seznam památek je k dispozici přímo v mobilní aplikaci Cestovatelský fotodeník nebo v záložce SEZNAM VŠECH PAMÁTEK na stránce www.cestovatelskyfotodenik.cz, kde také naleznete kompletní informace o soutěži.

Výhercem soutěže se stane ten soutěžící, který pomocí dané aplikace vyfotografuje nejvíce památek a tím získá největší počet bodů. Výhra bude udělena za první 3 místa a odměnou bude poukaz na ubytování v jednom z členských měst sdružení.

1. místo – poukaz v hodnotě 10.000 Kč,

2. místo – poukaz v hodnotě 7.000 Kč

3. místo – poukaz v hodnotě 5.000 Kč.

Vyhodnoceni budou také krajští vítězové, tzn., že ceny obdrží i ti soutěžící, kteří nasbírají nejvíce bodů ve svém kraji.  Vyhlášení výsledků proběhne v rámci Národního zahájení Dnů evropského dědictví dne 9. září 2023 v Poděbradech.

Kompletní pravidla soutěže naleznete na https://www.cestovatelskyfotodenik.cz/cs/pravidla-1.html.  (red)

Poslat nový komentář