O víkendu bourali hned tři motorkáři!

O víkendu bourali hned tři motorkáři!
Foto HZS Olomouckého kraje
Další fotky: 
O víkendu bourali hned tři motorkáři!

Od pátečního odpoledne evidují policisté tři dopravní nehody, ve kterých figurovali motocyklisté.

První se stala v pátek 6. dubna 2018 kolem půl šesté odpoledne v katastru obce Bohuňovice. "Z prozatím přesně nezjištěných příčin zde došlo ke střetu jednačtyřicetiletého motocyklisty, jedoucího od obce Bohuňovice a osobního vozidla, řízeného dvaadvacetiletým řidičem, který jel opačným směrem. Při nehodě došlo ke zranění motorkáře. Orientační dechová zkouška u řidiče vozidla byla negativní, u zraněného byl nařízen odběr krve v nemocnici. Škoda je předběžně odhadována na 100 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou v šetření," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

V sobotu 7. dubna 2018 krátce po patnácté hodině došlo v katastru obce Šternberk k havárii čtyřiatřicetiletého motorkáře. Z provedeného šetření vyplývá, že motocyklista při jízdě ve směru od Šternberka na Lipinu, v táhlé pravotočivé zatáčce nezvládl řízení, dostal smyk, vyjel mimo komunikaci a narazil do svodidel. Při nehodě utrpěl zranění. Škoda byla předběžně odhadnuta na 55 000 korun. Motocyklistovi byla uložena pokuta v příkazním řízení.

Téhož dne, krátce před sedmnáctou hodinou, došlo na komunikaci v katastru obce Litovel, k dopravní nehodě osobního vozidla a motorkáře. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo osobní vozidlo Renault, řízené pětadvacetiletým řidičem, které jelo ve směru od dálnice D35 s třiačtyřicetiletým motorkářem, který jel od obce Unčovice směrem k obci Senice na Hané. Při nehodě došlo ke zranění motorkáře. Ke zranění jiných osob nedošlo. Alkohol byl u řidiče osobního vozidla vyloučen orientační dechovou zkouškou, u zraněného byl nařízen odběr krve v nemocnici. Celková škoda je předběžně odhadována na 180 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou v šetření. (red)

Komentáře

Automobiloví vrazi

Poslat nový komentář