Ve čtvrtek se na náměstí vrátí móda!

Ve čtvrtek se na náměstí vrátí móda!
Foto Magistrát města Prostějova

 V rámci Prostějovského kulturního léta proběhly zatím tři módní přehlídky, do jejichž realizace se zapojily místní firmy i butiky spojené s odíváním a módou. A ukázalo se, že je co nabídnout. Přehlídky se setkaly s velkým ohlasem publika, a proto se letos koná už čtvrtá v řadě.

„Obrátili jsme se opět nejen na prostějovské výrobce oděvů, ale také na prodejce ze zajímavých butiků či obchodů s oděvy či doplňky, aby nás, pokud mají zájem se prezentovat, kontaktovali,“ informovala 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová s tím, že letošní přehlídka se uskuteční 24. srpna od 18,30 hodin na prostějovském hlavním náměstí.

Veřejnosti se opět představí tradiční účastníci, firma RW FASHION STYLE, Magnolia móda, Spodní prádlo Marcela Hlobilová. Své modely předvedou studenti a studentky Střední školy designu a módy a sen všech nevěst se pokusí splnit modelky v šatech svatebního salonu MARYLIN.

„Jako host vystoupí muzikant, zpěvák, herec, dramaturg, režisér, člen věhlasné klezmerové kapely Létající rabín a prostějovský rodák Miroslav Ondra,“ přidala perličku Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář