Tenisová lahůdka - Unicredit Czech Open – začíná v sobotu!

Tenisová lahůdka - Unicredit Czech Open – začíná v sobotu!
ilustrační foto

 

Největší turnaj na území České republiky, jehož dějištěm je Prostějov, začne v neděli 2. června kvalifikací a pokračuje až do soboty 8. června každodenním programem. Dvacátý ročník nabídne mnoho doprovodných akcí, mezi nimiž nebude chybět ani exhibice. V ní se sobotu v 8. června objeví legendární Jiří Novák spolu s bývalou španělskou světovou jedničkou Carlosem Moyou! Podle informací pořadatelů se na kurtu možná přece jen objeví i Tomáš Berdych.

 

Ve startovní listině figuruje hned několik hráčů první stovky světového žebříčku, mezi nimiž je i Jan Hájek, trojnásobný vítěz Czech Open. Podle organizátorů ale přijede jen tehdy, když nepostoupí do druhého kola na Rolland Garros, kde ve stejném termínu hraje v singlu a deblu s Radkem Štěpánkem. Prostějov ale bezesporu potěší Španělé Montanes a Garcia-Lopez, Rus Gabašvili, Polák Kubot nebo Slovák Beck.

Podle Tomáše Cibulce z TK Plus se ale Unicredit Czech Open může připravit na další velké jméno. "Tomáš Berdych se bohužel podle pravidel ATP turnaje nesmí zúčastnit, možná bude jako host při sobotní exhibici a finále," řekl PVNovinkám.

(rl)

 

Poslat nový komentář