Kampaň Movember 2018 v Metru70

Kampaň Movember 2018 v Metru70
ilustrační foto

Skupina prostějovských nadšenců se už od roku 2012 aktivně zapojuje do charitativní kampaně Movember (cz.movember.com) v rámci skupiny/týmu ProstěMov (www.prostemov.cz). Upozorňuje na problémy mužského zdraví, zejména na uro-onkologické problémy a snaží se šířit osvětu. Letošní 4. Movember akce v Prostějově, nazvaná ProstěParty, se koná v sobotu 24. 11. 2018 od 18:00 opět v prostorách kina Metro70.

Letos budou využity i prostory kinosálu, kam jsou přesunuta hudební vystoupení (Kuba Chvojka a Chilli Weather), odborná moderovaná přednáška (dr. Jan Šarapatka z FN Olomouc) a vrchol večera vystoupení pánské kabaretní a burleskní show The Roosters.V prostorách foyer se opět můžete těšit na kávový a sweet bar pod taktovkou CANALL, Kikafe a Cafelier, ochutnávku vín Open Wine, občerstvení (Na kovárně a MeGusto), prezentaci barbershopu (Naisy Gentleman) a stánek ProstěMov. Akci moderuje zkušený Petr Zakopal.

V průběhu celého večera můžete přispívat do připravených kasiček nebo nákupem propagačních předmětů - superhrdinské placky, plátěné tašky ProstěMov, kapesníčky do saka nebo kávu ProstěKafe.

„Připoj se k nám, nech si narůst knír a podpoř Movember," vzkazují za ProstěMov Jiří Zháněl a Adrian Černý. (ber)

Poslat nový komentář